Güncel

Tan Tekstil’in Sağlığa Olan Desteği Devam Ediyor

Tan Tekstil’in Sağlığa Olan Desteği Devam Ediyor

Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan tarafından İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere tam donanımlı bir adet ambulans bağışı yapıldı.

Denizli Valiliğinde düzenlenen devir teslim törenine, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan katıldı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk de hayırsever iş insanı İbrahim Tan’a teşekkür ederek, her zaman yanlarında olan Tan Tekstil yönetim kuruluna şükranlarını iletti. İbrahim Tan da her zaman sağlık hizmetlerine olan desteğinin devam edileceğini belirterek Allah milletimize, devletimize zeval vermesin temennisinde bulundu. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, sağlık hizmetlerine sunmuş olduğu katkılardan dolayı İbrahim Tan’a plaket vererek; “Allah birinizi bin, bağışınızı kabul etsin. Kazasız belasız aracın kullanılmasını nasip etsin” diyerek teşekkür etti.

Ayrıca Denizli Valisi Atik, aracın anahtarını sağlık çalışanlarına teslim etmesinin ardından ambulansın teknik donanımı hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Tan Tekstil Yönetim Kurulu tarafından geçtiğimiz yıllarda da Denizli’de sağlık tesislerinde kullanılmak üzere 2 ambulans 10 kuvöz, 6 monitör, 1 merkezi monitör 4 adet de solunum cihazı bağışında bulunulmuştu.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL