Siyaset

Türkiye Değişim Partisi, Denizli’de örgütlenmesini tamamladı

Türkiye Değişim Partisi, Denizli’de örgütlenmesini tamamladı

Mustafa Sarıgül öncülüğünde kurulan Türkiye Değişim Partisi, Denizli’de örgütlenmesini tamamladı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında Denizli basınının karşısına çıkan TDP Denizli İl Başkanı S. Orçun Sarıhan toplantıya, “Değişim yürek ister. Denizli’de değişim başladı” sözleriyle başladı.
Değişimi gerçekleştirecek yürek, cesaret ve vizyona sahip olduklarını ifade eden Başkan Sarıhan, “Yola çıkışımızı takip eden çok kısa süre içerisinde Denizli merkezinde ve Merkezefendi, Pamukkale, Bozkurt, Çal ve Çardak ilçelerimizde başkan ve yönetim atamalarını tamamlayarak Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün bizlere açtığı yolda önemli mesafe kat ettik. Öncelikle huzurlarınızda, tereddüt etmeden partimiz saflarında yerini alan başkan yardımcılarıma, ilçe başkanlarıma, il ve ilçe yöneticilerime ve değişime gönül vererek partimize üye olan yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum” dedi.

HEDEFİMİZ ALTERNATİF OLMAK DEĞİL, İKTİDARA YÜRÜMEK

Türkiye’de iktidarıyla ve muhalefetiyle siyasetin bir açmaza sürüklendiğine, mevcut siyasi yapıların halkın refahı ve milletin mutluluğu için çalışmaktan uzak konumda olduğuna değinen Başkan Sarıhan, “Mahsulü tarlada kalan köylülerimiz için, her gün iş cinayetlerinde yitirdiğimiz, açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edilen işçilerimiz için; eğitimine ve gelişimine yıllarını verip iş sahibi olamayan gençlerimiz için, atanamayan öğretmenlerimiz için, liyakatten uzak, benim adamım iyidir zihniyetiyle yozlaştırılan personel rejimi altında çalışmaya çalışan memurlarımız için; öldürülen, şiddete, tacize her türlü zorbalığa karşı korumasız bırakılan kadınlarımız için; adaletsizliğin normalleştiği düzeni sonlandırıp adaleti yeniden tesis etmek için değişim şart” dedi.

“Kılavuzumuz Atatürk ilke ve devrimleri, özlemimiz laik, demokratik, sosyal bir hukuk devletidir” ifadesiyle sözlerine devam eden TDP İl Başkanı Orçun Sarıhan, “Hedefimiz alternatif olmak değil, iktidar olmaktır. Bizi iktidara taşıyacak ve iktidarımızda Türkiyemizi içinde bulunduğu çıkmazdan kurtaracak olan projelerimiz, yol haritamız, ajandamız hazır… Süreç içinde bunları sizinle ve tüm halkımızla bir bir paylaşacağız. Şimdi sizlere bunları uygulamaya koyacak, hayata geçirecek olan kadrolarımızla tanıştırmak istiyorum. Gönül isterdi ki sağlıklı günlerimizdeki gibi hep bir arada olalım. Ne var ki pandemi kuralları gereği yol arkadaşlarımın sadece dördü burada yer alıyor. Ancak, gıyaplarında ben sayın başkan yardımcılarıma ve il yönetimime teşekkür etmek istiyorum” dedi.

TDP DENİZLİ İL ve İLÇE BAŞKANLARI
İl Başkanı : S. Orçun Sarıhan
Bozkurt İlçe Başkanı : Veli Demiröz
Çal İlçe Başkanı :Halit Vural
Çardak İlçe Başkanı : Ramazan Karadağ
Merkezefendi İlçe Başkanı : Tuncay Aykaç
Pamukkale İlçe Başkanı :Fikriye Hasırcı
İl Kadın Kolları Başkanı : Pınar Çaltaş
İl Gençlik Kolları Başkanı : Murat Çetin

RAMAZAN BAYRAMI’NDAN SONRA MUSTAFA SARIGÜL DENİZLİ’YE GELİYOR

Denizli İktidara Hazırlık Merkezi’ni Ramazan Bayramı’nda hemen sonra pandemi önlemlerine uygun bir törenle açacaklarını ifade eden Başkan Sarıhan, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün de açılışı onurlandıracağını belirtti. Toplantı, Başkan Sarıhan’ın, basın mensuplarının sorularının yanıtlamasıyla sona erdi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL