Siyaset

Üreten Türkiye Üreten Tavas!

Üreten Türkiye Üreten Tavas!

Vatan Partisi Denizli İl yönetimi ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Tüm ilçeleri ziyaret etmeyi planlayan Vatan Partisi ilçelerin üretici temsilcileri ile görüşüyor.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu ve il yöneticileri Tavas’ta Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cengiz Köylü, Tavas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hamza Tenikeci ile Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Vatan Partisi heyeti ile kurum yöneticileri görüşmelerde ülke sorunlarını ile aldılar. Heyet önce Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cengiz Köylü ile bir araya geldi. Başkan Köylü, kısmi normalleşme ile büyük sıkıntılar yaşayan esnafın bir nebze rahatladığını ancak yetersiz olduğunu belirtti. Partisi İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu da “Esnaf ve sanatkârlarımız zor günler geçiyor, sorunları bir an önce çözülmelidir. Kira yardımı yetersiz kalıyor. Halkımızın aşılanması ve ekonomik hayatın tamamen normale dönmesi şarttır. O zaman esnafımız da rahatlayacaktır” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ile görüşen Vatan Partililer belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi aldılar.

Ardından Esnaf ve Sanatkârlar Odasına geçen Vatan Partililer burada Başkan Hamza Tenikeci ile esnafın sorunlarını görüştüler. Görüşmede Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, “Vatan Partisi iktidarında çarşılar, pazarlar şenlenecek. Ticaretin merkezi Tavas’ta esnaf rahatlayacak. Çünkü Türkiye üretecek, sanayi gelişecek” dedi.

Vatan Partililer son olarak Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu ile görüştü. Tozlukoğlu, “Tavas önemli bir tarım bölgesidir. Toprağı her türlü ürünün üretilmesine uygundur. Son zamanlarda çeşitli yerli tohumlarla üretimimiz arttı” dedi. Mehmet Çobanoğlu da üreticinin mutlaka desteklenmesi gerektiğini belirterek zirai ilaçtan gübreye, tohumdan tarımsal makinelere kadar tüm araçlarda yerlilik önemlidir, bu üretimi artırır, halkımız ürettikçe kalkınır” dedi.

Görüşmelerde başkanlara Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in Üretim Devrimi kitabı hediye edildi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL