Siyaset

Vatan Partilililer Kan Verdi

Vatan Partilililer Kan Verdi

Salgın sürecinin olumsuz sonuçlarından biri de kan stoklarının azalması durumudur. Bu olumsuzluluğu gidermek için Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanlığı yazdığı bir yazı ile Vatan Partisinden destek istedi.

Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanlığı “Değerli Vatan Partisi Ailesi” hitabıyla ve Dr. Kerem Kınık imzasıyla yazdığı yazıda “Bizler kan ihtiyacı olan hasta ve hasta yakını birçok insana yardım elini uzatarak “bir yerine çok olmanın” güzelliğini, yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı bu dönemde her zamankinden daha fazla önemsiyoruz. Bu vesileyle Vatan Partisinin, Kan Hizmetleri alanında yürüttüğümüz faaliyetlere yönelik sağlayacağı desteğin; düzenli ve gönüllü kan bağışı bilincinin toplum genelinde yaygınlaştırılması hususunda büyük değer taşıyacağını vurgulamak isterim. Kan bağışında bulunmanın öneminin daha da arttığı içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, Vatan Partisi olarak merkez ve taşra teşkilatlarınızda kan bağışçısı kazanımı faaliyetlerimizi gerçekleştirebilmemiz amacıyla bu önemli işbirliğini hayata geçirebilmeyi temenni ederim” dedi.

Kızılay’ın bu çağrı ve talebine Vatan Partisinden yanıt gecikmedi. Vatan Partisi İl Başkanlığı üyeleri ile toplanarak Kızılay’ın Bayramyeri Meydanındaki Mobil Kan Alma Merkezinde kan verdiler. Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu burada yaptığı açıklamada “Kızılay’ın partimize yaptığı çağrı üzerine tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de bu çağrıya uymayı görev bildik ve üyelerimize çağrı yaparak kanımızı ülkemize, halkımıza, Mehmetçiğe vermeye geldik. Bu ülkeye ve halkımıza kanımız helal olsun. Her zaman kan vermeye hazırız” dedi. Kanın, acil değil her zaman ihtiyaç olduğunu belirten Çobanoğlu, kan vermenin de Vatan Savaşı sürecinin bir parçası olduğunu ve tüm Denizli halkını da kan vermeye davet ettiklerini söyledi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL