Güncel

Weltew Home Mobilya Denizli’de Açıldı

Weltew Home Mobilya Denizli’de Açıldı

25 yıldır Denizli’de Turgut Orhan işverenliğinde 60 personeli ile Denizli’de İstasyon Şubesi, Bayramyeri Şubesi, İstiklal Şubesi ve Sarayköy Şubesi ile hizmet veren Aytur Center; 5. Mağazasını Türkiye Çapında tanınırlığı olan Weltew Home olarak hizmete açtı.

DENİZLİ PROTOKOLÜ AÇILIŞA KATILDI

Denizli’de açılışı gerçekleştirilen Weltew Home Mobilya Mağazası, Denizlililerden büyük ilgi gördü. Denizli’nin Acıpayam Asfaltı üzerinde açılan mağazanın açılış törenine, Orhan ailesinin yakınlarının yanı sıra Denizli Protokolü ve İş çevresinin tanıdık simaları da katılım sağladı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Weltew Home Yönetim Kurulu ve Mosder Başkanı Mustafa Balcı ile Weltew Türkiye Satış Direktörü Akın Can’ın hazır bulundukları açılış öncesinde bir kokteyl verilerek konuklara canlı müzik eşliğinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.

WELTEW HOME AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

Açılış Töreni kapsamında yapılan konuşmalarda ilk olarak konuşan Aytur Center ve Weltew Home Denizli iş vereni Turgut Orhan, ekonomik ilerleme için her halükarda yatırımlara ve yeni atılımlara açık olmak gerektiğine dikkat çekti. Daha sonra konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli Milletvekili Teoman Sancar da yeni açılan iş yerinin Denizli’ye hayırlı olmasını diledi.

Yapılan konuşmalar ve okunan duanın ardından kurdela kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra da toplu olarak mağazayı gezen konuklar, aynı zamanda açılışa özel olarak yapılan kampanyalardan yararlanarak alışveriş de yaptılar. Etkinlik, günün anısına hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL