Güncel

Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Geleneksel İftarda Buluştu

Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Geleneksel İftarda Buluştu

Denizli’de faaliyet gösteren Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yılda gerçekleştirdi. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen iftar programına dernek üyeleri, çok sayıda davetli ve gönüllüler katıldı.

Denizli’de faaliyet gösteren Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yılda gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen iftar programına başta dernek üyeleri, çok sayıda davetli ve gönüllüler katılım sağladı.

“BİZİMLE BİRLİKTE OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sosyal faaliyetlere çok önem verdiklerini ifade eden Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hatice Gündoğan; “Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar etkinliğimizi gerçekleştirdik. Dernek üyelerimiz ve gönüllülerimiz ile yıl içerisinde de birlikte oluyoruz ancak iftarın tadı bir başka oluyor. 6 yıldır Denizli’de kadınlarımız için etkinlikler düzenliyor ve fayda sağlamaya çalışıyoruz. Üniversitede eğitim gören çocuklarımıza burs imkânı sağlıyoruz. İftar programında da üyelerimiz ve gönüllü arkadaşlarımızla vakit geçirme şansı yakaladık. Bu anlamlı günde bizimle birlikte olan herkese çok teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

2016’DAN BU YANA ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORLAR

2016 yılında Merkezefendi İlçesi Gerzele Mahallesinde yaşayan kadınlar tarafından kurulan Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği;  etkinlik, sosyal sorumluluk projesi, organizasyon ve farkındalık çalışmalarına imza atıyor. “Kadınlar isterse her şeyi yapabilir” düşüncesiyle yola çıkan dernek üyeleri her yıl kadınlar için halk eğitim kursları ile meslek edinme çalışmaları yapmasının yanı sıra eğitim alanında da çok sayıda öğrenciye burs imkânı sağlıyor.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL