Yaşam

Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği İftar’da Buluştu

Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği İftar’da Buluştu

Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından, her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği bu yıl da düzenlendi. İftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı.

Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Ramazan ayı kapsamında dernek üyelerine ve davetlilere iftar yemeği düzenledi. Denizli’de Yenişehir’de Kırkambar Restaurant’ta gerçekleştirilen etkinliğe; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Denizli Şube Başkanı Gülnur Candan Oymak, 29 Ekim Kadınları Derneği Denizli Şube Başkanı Çiğdem Ayyavuz, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Temsilcisi İnci Ilgaz, Bekillililer Derneği Yönetim Kurulu Temsilcisi Müşerref Güngörmüş, dernek üyeleri ve davetlilerle aileleri katıldı. İftar etkinliği hakkında bilgi veren Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hatice Gündoğan; “İftar etkinliğimizi her yıl gerçekleştiriyoruz. Sosyal faaliyetlerimize devam ediyoruz. Her sene bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. 5 yıldır Denizli’de Gerzele mahallesinde faaliyet gösteren derneğimiz kadınlarımıza halk eğitim kursları ile destek oluyoruz. Ayrıca alanında uzman kişilerle atölye çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında en önemlisi üniversite öğrencilerimize burs veriyoruz. Bu etkinliklerimize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Bugün de etkinliğimize katılan tüm davetlilere çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“5 YILDIR KADINLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Yıldızlar Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hatice Gündoğan; “2016 yılından bu yana Denizli Gerzele Mahallesi’nde yaşayan kadınlarımızdan oluşan derneğimiz her yıl bir çok etkinlik, organizasyon ile farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır. Derneğimizin en büyük amacı; üniversitede okuyan gençlerimize burs imkanı sunmak, kadınlarımızın hayatlarına dokunmaktır. Sadece mahallemize özgü değil, ulaşabildiğimiz her yere ulaşmak istiyoruz. Kendi aramızda kaynaşmak istedik ve derneğimizi kurduk. ‘Kadınlar isterse her şeyi yapabilir’ düşüncesiyle yola çıktık” diye konuştu.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL