Güncel

Yılmaz Mücevher OKİSDER’in Etkinliğinde Tam Not Aldı

Yılmaz Mücevher OKİSDER’in Etkinliğinde Tam Not Aldı

Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği (OKİSDER)’in Denizli Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK)’da çocuklar yararına düzenlediği organizasyona katılan Yılmaz Mücevher’in standı büyük beğeni topladı.
Denizli’de üniversite öğrencilerine burs sağlamak için aktiviteler düzenleyen OKİSDER’in son organizasyonu PASVAK’da gerçekleştirildi. Onlarca firmanın stant açtığı etkinlikte yer alan Yılmaz Mücevher, ilgi odağı oldu. Çocuklar yararına düzenlenen etkinliğe katılarak destek olan Yılmaz Mücevher’in standı, mücevher, takı tasarımları, pırlanta, kolye ve çok sayıdaki mücevher çeşidiyle tam not aldı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

1993 yılından bu yana Denizli Bayramyeri Meydanı’nda faaliyet gösterdiklerini ifade eden Yılmaz Mücevher sahibi Mustafa Yılmaz,” Uzun yıllardır Denizli halkına hizmet veriyoruz. Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği’nin çocuklar yararına düzenlediği etkinlikte de farkındalık oluşturmak amacıyla yer aldık. Çokta güzel tepkiler aldık. Organizasyona katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“KATKI SUNABİLDİYSEK NE MUTLU”

Yeni yıl trendlerini sergileme fırsatları bulduklarını ifade eden Yılmaz Mücevher işverenlerinden Mine Yılmaz, “Yeni yılın başta Denizli’miz ve Türkiye’mize güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Denizli’de sektörde uzun yıllardır edindiğimiz bilgi ve birikimimizi OKİSDER’in gerçekleştirdiği organizasyonda katılımcılara aktarmaya çalıştık. Çok güzel geri dönüşler aldık. Bu tarz etkinliklerde yer almak bizleri de çok mutlu ediyor. Çocuklar yararına yapılan bu güzel etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizde gelecek nesillere küçükte bir katkı sunabildiysek ne mutlu” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL