Spor

Yukatel, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e isim sponsoru oldu

Yukatel, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e isim sponsoru oldu

Gelecek sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Almanya merkezli Yukatel firması ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardı. Sponsorluk anlaşması Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş’ın özel uçağında, gökyüzünde imzalandı.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Almanya merkezli Yukatel firması ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler 2. Başkan Zafer Gökşin , Asbaşkanlar Veli Tefenlili, Gökhan Gökşin ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu, İstanbul’da Almanya merkezli Yukatel firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Denizlili İş Adamı Yusuf Karataş ile bir araya geldi.

Gün boyu süren görüşmeler nihayete erdi ve anlaşmaya varıldı. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Almanya merkezli Yukatel firması ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardı. Sponsorluk anlaşması Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş’ın özel uçağında, gökyüzünde imzalandı. İmzalar sonrası heyet hep birlikte Denizli’ye döndü. Temsilcimiz yeni sezonda Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket adıyla ligde yer alacak.

Yukatel Firması daha önce de Alman futbol kulüpleri Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf ve Denizlispor ile sponsorluk anlaşmaları yapmıştı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL