Spor

Yukatel Merkezefendi Beşiktaş’ı Ağırlayacak

Yukatel Merkezefendi Beşiktaş’ı Ağırlayacak

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, pazar günü saat 15.30’da Denizli’de oynayacakları Beşiktaş maçına tüm Denizlilileri davet etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde ilk kez bu sezon mücadele eden Yukatel Merkezefendi Denizli Basket’in kulüp başkanı Veli Deveciler, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bir kez daha söyledi.

TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR

Başkan Veli Deveciler,”Çok önemli bir maça hazırlanıyoruz. Pazar günü saat 15:30 da Beşiktaş ile kendi evimizde yani PAÜ Arena’da oynayacağız. Bu zorlu maç öncesi eksiklerimiz var. Ancak çok güçlü ve inandığımız bir ekibimiz de var” diye konuştu.

SÜPER LİGİN DEĞERİNİ BİLELİM

Başkan Deveciler sözlerine şöyle devam etti.” 3 yılda bu takımı Süper Lig takımı yaptık ve bunu yine aynı inançla ve verdiğimiz kavgayla başardık. Hepimiz bu değerin kıymetini bilmeli ve korumalıyız” diye konuştu.

Ligde artık hiç bir maçın telafisinin olmadığınızı söyleyen Veli Deveciler,” Şimdi bu mücadelenin kavganın içinde yalnız kalmak istemiyoruz. Dostlarımızı, Denizli’yi ve basketbolu seven herkesi pazar günü saat 15.30’da Pamukkale Üniversitesi spor salonuna bekliyoruz. Denizli’nin coşkusunu, takımına nasıl sahip çıktığını hep birlikte gösterelim”dedi.

Öte yandan maç biletleri 10 TL olarak açıklandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL