Spor

Denizli Nf kimya Bisiklet Takımı başarıdan başarıya koşuyor

Denizli Nf kimya Bisiklet Takımı başarıdan başarıya koşuyor

Genel Klasman Türkiye Şampiyonasının Aksaray Etabı 187 Erkek, 31 Kadın sporcun katılımıyla tamamlandı.

Yarışmalara Denizli’yi  Nf Kimya Bisiklet Takımı, 4 sporcu ile temsil etti. 78 km mesafeli Gençler Yol Yarışında MUSTAFA TEKİN 1sa 59dk ile çizgiyi ilk geçen isim olmayı başardı. Muğla’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri anma yarışında da birinci olan MUSTAFA TEKİN, sezon boyu gösterdiği performans ile Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Bursa Uludağ Tırmanma yarışında ilk üçte yer alan, Berkant Taşçı, Said Mirza Erken ve Erdem Arım’dan oluşan 15-16 yaş Yıldız A Takımı, 77 km mesafeli Yol Yarışı sonucunda, en iyi dereceyi eldeTakım Klasmanında podyumun en üst basamağında yer aldı.

Müsabakaların ikinci gününde şehir içi Kriteryum yarışlarıyla devam edildi. Nf Kimyanın parlayan yıldızı Erdem Arım kariyerinin 3. yarışında Türkiye birincisi olmayı başardı. Dik tırmanışların olduğu 30 km mesafeli Kriteryum Yarışında solo kaçışla rakiplerine büyük fark atan ARIM, gösterdiği üstün performans ile bisiklet otoriterleri tarafından tam not aldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan Gençler Kriteryum yarışında ise Mustafa Tekin tekrar podyumun yer almayı başardı.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL