Spor

Horoz’da Maradona Durmuş sesleri

Horoz’da Maradona Durmuş sesleri

1992/1993 yılında Denizlispor’da da forma giyen ‘Maradona’ lakaplı Durmuş Ali Çolak’ın ismi Denizlispor’un teknik patronluğu için geçiyor. Halen Denizli’de yaşayan Çolak, futbolculuğu döneminde Fenerbahçe’de de forma giydi.
İskenderunspor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Denizlispor, Zonguldakspor, Adana Demirspor, Adanaspor, Mersin İdman Yurdu milli takımın tüm kategorilerinde futbol geçmişi olan Maradona Durmuş lakaplı, Durmuş Ali Çolak’ın Denizlispor’a teknik direktör olarak geleceği belirtiliyor.

Teknik Direktörlük kariyerine 1999/2000 sezonunda İskenderunspor’da başlayan Çolak, Nazillispor, Amasyaspor, Kırıkkalespor, Kırşehirspor, Nazillispor, Adıyamanspor, Diyarbakır Diski, Adana Demirspor (3 ayrı dönem 2006/2010/2012), İstanbul Küçükköyspor, Pazarspor, Bergamaspor, Hatayspor ve Osmaniyespor da sürdürdü.
İsmi Denizlispor ile anılan Çolak ile Denizlispor yönetimi arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, imzaların kısa süre içinde atılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL