Spor

Merkezefendi Denizli Basket’te Tempo Yükseldi

Merkezefendi Denizli Basket’te Tempo Yükseldi

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Bolu kampı devam ediyor. Başantrenör Şahin Ateşdağlı, bu sezon ligin çok kaliteli ve çekişmeli geçeceğini söyledi.

Yeni sezon öncesi ilk etap çalışmalarını Denizli’de tamamlayan ve ardından Bolu’da kampa giren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te tempo her geçen gün artıyor.

Başantrenör Şahin Ateşdağlı, kampın çok verimli geçtiğini söyleyerek,” Çok verimli bir kamp oluyor bizim için. Çok önemliydi buraya gelmemiz. Denizli gerçekten çok sıcak ve aynı zamanda bizim için birlikteliği pekiştirmek için ikinci dönemde böyle bir kamp organizasyonu çok önemliydi. Hazırlık maçı yapamadığımız bir dönem olduğu için özellikle Eylül ayına kadar hazırlık maçları kapatıldı. Yani onun için buraya geldik. Burada çalışmalar güzel geçiyor. Tesisler çok güzel. Bizde full enerjimizle yeni sezon için buradaki hazırlıklarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

YOĞUN TEMPO BEKLİYOR

Ateşdağlı, kendilerini yoğun bir temponun beklenildiğinide söyleyerek,” Önümüzde yoğun hazırlık maçı periyodu var. Hazırlık maçı periyoduna taşıyıp orada da eksiklerimizi görüp Türkiye Kupası’yla beraber istediğimiz performansı istediğimiz forma ulaşmak istiyoruz”dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN KURULDUK

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başantrenörü Şahin Ateşdağlı sözlerini şöyle sürdürdü,” Şampiyonluk için lige çıkmak için kurulmuş bir takımız. Tabi çok fazla şey yaşadık. İşte bu Süper lig oldu olmadı, oradaki süreç hala netleşmedi. Onlarla ilgili çok fazla kafamızda bazı soru işaretleri var. Bizi geçtim oyuncuların kafasında soru işaretleri oluşuyor. Onun için bu kamp iyi oldu. Oradaki o atmosferden uzaklaşıp tamamen odaklanmak anlamında. Biz basketbol olarak yine aynı basketbolu oynayacağız. Yine savaşan, sahada savunma anlamında elinden gelenin en fazlasını yapmaya çalışan ama aynı zamanda da hücum organizasyonlarında doğru hücumları oynayan, tempolu basketbol oynayan bir takım olacağız. Seyir zevki yüksek bir basketbol oynamaya çalışacağız. Bunu yaparken zaman zaman düşüşler oluyor, yükselişler oluyor. Bu seneki değişikliğin o olması gerekiyor. Geçen sene yaşadığımız o düşüşleri kayıpsız geçmemiz gerekiyor ki bu seneki hedefimize daha net bir şekilde ulaşalım. Onun için bu sene hedefi biraz o yönde değiştirdik. Geçen sene play-off’larda yükselmeyi hedefliyorduk. Şimdi lige iyi girmeyi hedefliyoruz. İnşallah o düşündüğümüz standartları yakalarsak lige de iyi başlarsak o zaman zaten devamının geleceğini düşünüyorum”dedi.

LİG ÇOK KALİTELİ

Ateşdağlı, bu sezon TBL liginin çok kaliteli bir lig olacağını söyleyerek,” Lig bence inanılmaz kaliteli geçecek. Çok çekişmeli ve çok kaliteli maçlar oynanacak. Bu maçların bence seyir zevki çok yüksek olacak. Maçlar inşallah seyircili oynanır. Seyirciyle oynanması çok büyük avantaj olur. Çokta keyifli olur. Ama seyircili de oynansa, seyircisiz de oynansa bence çok kaliteli bir lig olacağını düşünüyorum. Diğer takımlarında 5-6 tane takımın bizim haricimiz de ciddi şansı olduğunu düşünüyorum. Onun için bizim çok iyi konsantre olup, oralar da az hasarla geçmemiz gerekiyor ki hedeflediğimiz noktaya bir an önce ulaşalım”diye konuştu.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL