Teknoloji

Pamukkale Belediyesi’nden 2 bin tablet!

Pamukkale Belediyesi’nden 2 bin tablet!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzaktan eğitimin büyük önem kazandığı bugünlerde Pamukkale Belediyesi’nden eğitime dev bir destek geldi. İlçe genelinde tablet ihtiyacı olan tam 2 bin öğrenciye tablet dağıttıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmesine katkı sağlamak en büyük amacımız’’ dedi.

Dünyada etkisi devam eden koronavirüs pandemisi nedeniyle okullar açılamazken, ülkemizde dersler uzaktan eğitimle gerçekleşiyor. Pamukkale Belediyesi, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği uzaktan eğitim imkanına sahip olmayan 2000 öğrenciye tabletlerini teslim etmeye başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de öğrencileri ziyaret ederek onların mutluluğuna ortak oldu.

HAYALLER GERÇEK OLSUN

Bu dönemde hiçbir öğrencinin eğitimden geri kalmasına gönüllerinin razı olmadığını ifade eden Başkan Örki, “Biz okullar açılmadan önce Milli Eğitim Müdürlüğü ile bağlantı kurarak, bakanlığımızın uyguladığı uzaktan eğitime evinde bilgisayar, tablet ya da telefon olmadığı için katılamayan öğrencilerimizi tespit ettik. Bu öğrencilere destek olmak için yola çıktık. Pamukkale Belediye Meclisi’nden de geçen kararla 2000 öğrenciye tablet dağıtmaya başladık. Kısa sürede ilçe genelinde öğrencilerimize tabletleri ekiplerimiz tarafından ulaştırılmış olacak. Pamukkale Belediyesi olarak gençlerimizin hayallerinin gerçekleşmesine katkı sunabilmenin huzuru içinde olacağız. Biz hiçbir çocuğumuzun eğitimden geri kalmasını istemiyoruz. Bütün imkanlarımızla çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Kayıhan Mahalle Muhtarı Mahmut Uğuz, Pamukkale Belediyesi’ne bu hizmet için teşekkür ederek, “Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza tablet desteği veren Başkanımız Avni Örki’ye halkımız adına teşekkür ediyorum” derken, Siteler Mahalle Muhtarı Derya Gökdoğan, “Eğitime destek için önemli bir çalışma. Başkanımıza ve ilgililere tabletler için teşekkür ediyorum. Gönül ister herkese tablet dağıtalım ama imkanlar dahilinde başkanımız çocuklarımıza tabletlerini bizzat ulaştırdı. Kendisine mahallem adına teşekkür ederim” dedi. Tabletlerine kavuşan çocuklardan Meryem İnci Gökçen, Burak Kurt ve Fatma Zehra Salman da bu tabletler sayesinde daha iyi şartlarda derslerini çalışma imkanı bulacaklarını ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi ve başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ederim” diye konuştular.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL