Güncel

Rektör Prof. Dr. Bağ’dan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Rektör Prof. Dr. Bağ’dan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle bir mesaj yayımlayan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, tarihinden aldığı güç ile nice destanlar yazan aziz Milletimizin, 15 Temmuz 2016 gecesi bu destanlara bir yenisini eklediğini ifade etti.

Geçmişten günümüze canları pahasına kazandıkları zaferlerle tarihe adlarını altın harflerle yazdırma şerefine nail olan aziz Milletimiz, şanlı geçmişinden aldığı güç ile bugünlere gelmiştir.

Düşmana karşı mücadelede mahir olduğunu çok kez kazandığı mücadeleler ile Çanakkale’de, Kocatepe’de, Sakarya’da, kısacası Aziz Vatan’ın dört bir yanında tüm dünyaya kanıtlayan Milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi de Devletimizin içine sızmış, eli kanlı FETÖ Terör Örgütünün üniformalı teröristlerinin hain kalkışmasına karşı Vatanına ve Milletin iradesine sahip çıkmıştır. Milletin tanklarını, yine Millete ve demokrasisine çeviren gözü dönmüş teröristler, halkın iradesinin sembolü olan Gazi Meclisimize de saldırma cüretini göstermiştir. Ancak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bu hain darbe girişimine gövdesini bir an bile düşünmeden siper eden aziz Milletimiz, birliğini ve vatanının bütünlüğünü korumak adına geçmişimizde olduğu gibi atalarımızın izinden giderek, canları pahasına üstün bir gayret göstermiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimizi yok sayan FETÖ terör örgütü üyelerinin menfur darbe girişimini de bozguna uğratmayı başarmıştır.

Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız bu hain teşebbüsü bir kez daha nefretle kınarken, Cenab-ı Hak’tan vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliğine kast edilen benzeri bir olay yaşatmamasını niyaz ediyoruz.

Aziz Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, vatan müdafaası uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, bu uğurda gazilik mertebesine yükselmiş tüm vatandaşlarımıza ise sağlıklı bir ömür temenni ederim.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL