Spor

Turkish Towels Şampiyonların Omuzlarında

Turkish Towels Şampiyonların Omuzlarında

TEB-BNP Paribas Tenis Şampiyonası, 8-13 Eylül tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi’nde düzenlendi. 38 ülkede yaklaşık 60 televizyon kanalından canlı yayınlanan ve farklı ülkelerden birçok sporcunun yarıştığı turnuvada “Turkish Towels” bir kez daha sahne aldı.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu Turkish Towels markasının son yıllarda önemli organizasyonlarda boy gösterdiğini belirterek, önümüzdeki dönemde de Türk havlusunu dünya markası yapma hedefiyle çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi.

Türk sporuna kazandırılan ve gelecek nesillerin de yıllarca faydalanacağı Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Çağla Büyükakçay,Svetlana Kuznetsova, Eugenie Bouchard, Caroline Garcia,Heather Watson, Patricia Maria Tig, Magda Linette gibi ünlü tenisçiler yarıştı. Patricia Maria Tig’in teklerde şampiyonluğa ulaştığı turnuvada, saatler süren müsabakalar dikkat çekti.

TÜRK HAVLUSU ÖNEMLİ BİR DEĞERİMİZ

Turkish Towels markasıyla son 6 yıl içinde 20’den fazla ülkede 60’ın üzerinde etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Türk havlusunun Denizli’nin önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Geçmiş dönemde Dünya Kupalarında, Avrupa Şampiyonalarında, Olimpiyatlarda ilimizde en üst kaliteyle üretilen havlular sporcular tarafından kullanılmıştı. Gerek kalitesi gerek kullanım rahatlığı anlamında sporcular tarafından çok beğenilen Türk havlusu uluslararası organizasyonlarda sahne almaya devam ediyor. 2017 ve 2018 yıllarındaki Euroleague Final Four sponsorluklarımızın ardından, Turkish Towels markamızla çeşitli tenis organizasyonlarında da sporcuları yalnız bırakmamıştık. TEB-BNP Paribas Tenis Şampiyonası’nda mücadele eden ve kazanan tüm oyuncuları tebrik ediyoruz. Türk sporuna kazandırılan bu muhteşem tesiste emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL